• header veldvoetbal 006
  • header veldvoetbal 007
  • header veldvoetbal 003
  • header veldvoetbal 001
  • header veldvoetbal 002
  • header veldvoetbal 005
  • header veldvoetbal 005

necap ads

Kampioenschap M017-1 2016

MO17 Kampioen 2016 2017Het team met de coaches/trainers  Richard Reynhout en Ramon van Tuyl en grensrechter Marco Zwier hebben een uitstekende eerste seizoenshelft gespeeld. Het team dat gesponsord wordt door Jan Doets America Tours, McDonalds Joure en Sneek, Loonbedrijf Bork en Mooi Boetiek heeft acht wedstrijden gewonnen in de 2e klasse 01 en twee keer gelijk gespeeld. Ze hadden een mooi doelgemiddelde van 39-5. Een prima resultaat, zeker als je niet die verwachting hebt bij de start van de competitie. Het team is wat leeftijd betreft nog erg jong. De helft mag nog uitkomen in een onder 15 competitie. De grootste concurrent werd uiteindelijk KGB die als 2e eindigde. Inmiddels is de voorjaarscompetitie begonnen en ligt de volgende uitdaging te wachten om weer goed mee te gaan draaien in de voorjaarscompetitie op een 1e klasse niveau.

Afgelopen zondag werd de kampioensschaal overhandigd door voorzitter van de jeugd Claudia de Groot. Zoals gebruikelijk werd er een patatje met een drankje aangeboden en schalde ”we are the champions” voor de meiden O17-1 in de kantine. Alle begeleiders en de meiden kregen daarnaast een medaille en beker als aandenken aan het kampioenschap en een diploma ontworpen door Stefan van der Werf (design66).

MO17 Balkon copy 800x533

MO17 team 2016 2017Boven van links naar rechts: Marco Swier, Charlotte Takes, Sanne van Steden, Sarah Swier, Rianne Breed, Dagmar van der Schaaf, Marit van Breugel, Dionne van Eden, Lara Kramer, Tessa van Heusden, Anna Elzinga. 
Onder van links naar rechts: Richard Reynhout, Aisha Bleeker, Sanne van der Meer, Lois Hammers, Annefleur Reynhout, Tamara van Tuyl,  Gioia Burm en Ramon van Tuyl. 

 

jam pater

Twitter @vvdwow

Penalty DWOW en rood blokkers 2-2

DWOW DWOW